HET IS ZOVER!!! De WELLNESS is open! Kom genieten van de sauna, hamam, de jacuzzi, en ontspannen met massages en behandelingen!!!


Het is zover! In de Ardèche, in Vallon Pont d'Arc, Camping Nature Parc l‘Ardéchois een gloednieuwe wellness ruimte .... Een tinteling voor de zintuigen...

Oud hout voor de muren wat zowel ruw als zacht aanvoelt in een warme, donkere kleur, sprankelende muren bezaaid met duizend pailletten, net zoveel sterren kun je vinden in de geurigen nevelen van de „stoomgrot“ met dieprode bank. Daarnaast de sauna, traditioneel op het eerste gezicht, maar met een opvallend  detail, een raam! (gerookte glas) wat natuurlijk licht en een aangenaam zicht op het zwembad biedt. Na de vochtige of droge hitte van de hammam of sauna kunt u uzelf insmeren met ijs uit onze ijsbron voordat u ontspant in onze seizoensdouche waarin u in het ritme van de vier seizoenen ontspant, omringd door verschillende gekleurde licht, geuren, waterstralen en temperaturen.

Boven, op het solarium, omgeven door een vijgeboom, palmboom, oleander, de citroen, kumquat en Yukas, vindt u het hoogtepunt van de wellness, de ultieme ontspanning, een bubbelbad met een adembenemend uitzicht op de camping en le Vieux Vallon.

Ook gehuld in oud hout, zacht en ruig als de Ardèche, de massage ruimte voor een massage of een behandeling met geuren van Inca Nectar, vanille Monoi, Tribal, en zelfs Mojito of Pina Colada!!

Be the first to comment this message !

Send
C’est avec grand plaisir que nous vous accueillons dans notre Camping Nature Parc l’Ardéchois. Toute l’équipe fera de son mieux pour vous faire passer un excellent moment chez nous.